ZARADA

 

PRETVORITE SVOJ HOBI U OSNOVNI IZVOR PRIHODA

Konačno se u mnoštvu naizgled primamljivih načina za zaradu pojavio onaj najisplativiji i najdarežljiviji, koji omogućava svim svojim članovima da zarađuju u svakom trenutku, deli čak 70% ostvarenog profita sa nama, što je ubedljivo najveći procenat od svih koji druge firme nude svojim članovima. Upravo iz tih razloga, DOTERRA je prepoznata i zvanično priznata kao najuspešnija i najbolja firma, koja dve poslednje godine za redom ubedljivo zauzima sam vrh Forbes-ove top 100 liste kada se uzme u obzir obrt kapitala i zadovoljstvo njenih članova. Samim tim je i naša zarada koju možemo ostvariti baveći se DOTERROM neograničena.

Mnogo je načina za zaradu i svi će biti detaljno pojašnjeni, što ovde, što u blogu na sajtu. Dovoljno je da za sada budete upoznati sa tim da je sistem nagrađivanja i zarade kod DOTERRE za sada najbolji od svih drugih postojećih, predstavlja novinu i potpuni zaokret u dosadašnjim principima zarade, prepoznaje se i nagrađuje vernost, jer što ste duže u DOTERRI, veći je i procenat zarade, zauzimate višu poziciju koju nikako ne možete da izgubite, dobijate konstantne i sigurne mesečne prihode, tako da je preporuka da još danas postanete član ogromne DOTERRA porodice koja se nezaustavivo širi i već je zastupljena na svim kontinentima. Kao član DOTERRE dobijate ekskluzivno pravo da ih zastupate i radite za njih u celom svetu bez ikakvih ograničenja, svako bira svoj način rada, možete sav posao da radite i online, da za to izdvojite jako malo svoga vremena, a da zauzvrat budete višestruko nagrađeni. Budući da je načina za zaradu mnogo, biće detaljno pojašnjeni jedan po jedan, a za sve nejasnoće imaćete podršku u svakom trenutku.

O kvalitetu proizvoda ovde nema potrebe pisati, oni su ispitani i primenom najstrožijih mogućih kriterijuma proglašeni za vrhunske proizvode, broj 1 bez premca u svojoj kategoriji. Delotvorni su, momentalno deluju, u šta se milioni ljudi svakodnevno uveravaju, tako da ćete korišćenjem ovih proizvoda biti zdravi vi, vaši najvoljeniji i uvek će vam tražiti još koji proizvod. Kao doktor medicine, specijalista psihijatrije, ne bih uključio u sve ovo, da nisam detaljno izučio delotvornost i bezbednost preparata, sada ih koristim svakodnevno, zračim pozitivnom energijom, propagiram ih i širim zdravlje među ljudima, uvek iznova osetim zadovoljstvo kada se na licu mesta uverim u momentalnu delotvornost svih proizvoda, jer je paleta DOTERRA proizvoda sveobuhvatna i nudi rešenje za sve probleme, pa čak i one najteže. Zaključak se i sam nameće – postanite još danas deo naše ogromne DOTERRA svetske familije, najpre neka vam to bude hobi i dodatna zarada koji će vrlo brzo postati vaš osnovni izvor prihoda, koji će biti toliki da ćete zahvaljujući njima moći da ostvarite sve svoje snove.