jul 222018
 

CELULIT je stvaranje masnog tkiva u pojedinim delovima tela, pre svega na butinama, zadnjici, trbuhu i rukama, zbog čega koža poprima izgled pomorandžine kore.

Pogađa oko 90% žena i približno 2% muškaraca.

Celulit je uglavnom rezultat delovanja ženskog hormona estrogena, koji podstiče nagomilavanje masnoće u vezivnim tkivima ispod kože. Počinje da se stvara u pubertetu, a njegovo formiranje mogu ubrzati trudnoća, menopauza i pojedini lekovi na bazi estrogena.

Na stvaranje celulita utiču i drugi faktori, kao što su nasleđe, loša cirkulacija u nogama, nepravilna ishrana i sedelački način života.

Izborite se sa celulitom jednom zauvek na potpuno prirodan, delotvoran i bezbedan način. Ne činite bilo šta što je neispravno, nedelotvorno, a može da bude i jako štetno po zdravlje, bez da se prethodno savetujete sa struučnjakom.

Naučite i kako, budući da se za svakoga prave individualni programi, tako da je neophodno da se lično javite:

 

Vaš dr Peđa: +381 60 555 76 73

@dr.for.soul

#celulit #anticelulit #alternativnamedicina #aromaterapija #doktor #lepotaizdravlje #Serbia #Srbija #Niš #siberianhealth #siberianhealthserbia #siberianhealthsrbija #siberianhealthbalkan #siberianhealthinternational #bikini #leto #2018 #siberianhealthsport #сибирскоездоровье #siberianhealthlifestyle #doterra #doterrasrbija #doterralifestyle #zarada #posao #plata #biznis #uspeh #fit