avg 042018
 

Avgust mesec je prepun iznenađenja i fenomenalnih promocija. Ono čemu sam se ja najviše obradovao jeste činjenica da je najomiljeniji Lumo Difuzer konačno nakon mnogo meseci iščekivanja dostupan i kod nas i ovog meseca će svakako biti moj. Ali sada da krenem redom i da vas sve obavestim o tome šta je kod doTerre aktuelno u avgustu.

Najpre, i dalje je aktuelna ponuda za 7 članova doTerre koji će doprineti promociji doTerere u Srbiji i za to doživotno imati zasluge, pored svih ostalih i novčane. Zato se što pre opredelite za doTerru i uđite u tih 7, jer je doTerra zvanično proglašena i na Forbes Top 100 listi za najunosniji biznis sa največim obrtom kapitala i to već dve godine zaredom. Pokrenite se na vreme, ne čekajte da bude kasno.

20% popusta na određene pakete učlanjenja samo tokom avgusta. Konkretno o kojim paketima se radi OVDE

Nikada nisu bili povoljniji, uvek se najviše isplati uzeti ceo paket jer je ušteda preko 100E, ali sada na to dobijate još 20% popusta, tako da ću i ja za sebe već sam probrao koji obavezno da poručim.

Akcija meseca: 10% popusta na esencijalno ulje “Drvo života”, jedno od najcenjenijih ulja sa mnogobrojnim blagodetima o čemu sam već pisao. Jedno od najvažnijih svojstava mu je da deluje umirujuće, a o tome da produžava život nema potrebe da govorim, to već svi znamo.

POKLON MESECA: Esencijalno ulje On Guard, neprevaziđeno ulje za imunitet. Potpuno besplatno do 15.08.2018.

Spisak novih proizvoda, koji do sada nisu bili dostupni u Evropi se s vremena na vreme apdejtuje. ovoga meseca imamo baš puno novih, traženih i kvalitetnih proizvoda:

Copaiba,Blue TansyRose TouchNeroli TouchJasmine Touchthe Yoga Collection & Lumo Diffuser.

NOVI paketi samo za lojalne članove pogledajte OVDE

Mnogo toga novog u doTerri ovog meseca, ja vam svima stojim na raspolaganju i nudim odgovore na sva konkretna pitanja:

Vaš dr Peđa: +381 60 555 76 73

@dr.for.soul